Tietoa hoidoista ja sarjoista

SARJAT:

être belle on saksalainen korkeatasoinen ihonhoitosarja. Tuotteet on valmistettu puhtaista ja tehokkaista raaka-aineista sekä pakattu tyylikkäisiin pakkauksiin. être belle täyttää lääke- ja elintarvikelakien edellyttämät vaatimukset, kuten CTFA:n ja INCI:n. Voit tutustua esitteeseen tästä linkistä: https://issuu.com/greencos/docs/eb_esite_issuu

BIODROGA yhdistää tuotekehityksessään tarkoin valitut raaka-aineet ja teknisen osaamisen. Raaka-aineet, tuotekehitys ja valmistus, kaikki tapahtuvat Biodrogan omassa laboratorioissa Baden-Badenissa. Lisää voit lukea osoitteessa: http://www.biodroga.fi/

Ekopharma kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineita on kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joihin sarjan teho perustuu. Tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%. Lisää voit lukera osoitteessa: https://naviter.fi/ekopharma/

Ultraäänikasvohoidossa tehdään hoitopään avulla kasvojenkuorinta, tämä on kivuton toimenpide. Kuorintaan käytetään väliainetta esim. kasvovesi. Tämän jälkeen hoitopäällä imeytetään tehoaineita ihoon, kolmas vaihe on mikrovärähtely hieronta mikä kiinteyttää ihoa. Laitteen teho perustuu värähtelyyn eri taajuudella sekä lämpöön. 1MHz:n taajuus tarkoittaa hoitopään värähtelyä miljoona kertaa sekunnissa, ultraäänienergiaa siirretään hoitopäästä kudokseen. Ultraäänen ihoa hoitavat vaikutukset perustuvat mm. veren- ja lymfakierron vilkastumiseen, lämpövaikutukseen ja värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Ihosolut uudistuu ja kuona-aineet poistuvat. Hoito puhdistaa, kosteuttaa, kiinteyttää, vaalentaa pigmenttimuutoksia, vähentää aknea. Ultraäänilaite kasvohoito soveltuu herkällekkin iholle. Hoito ei sovellu: epilepsia, verenkierohäiriöt, raskaus, vetistävä luomi, ihonalaiset metalliosat, sydämmen vajaatoiminta, sydämmentahdistin, tulehdukset ja haavat kasvoissa.

Timanttihionta: Tarkoittaa ihon kuorintaa laitteella. Laitteen teho perustuu alipaineimuun ja timanttikärkiin. Timanttikärkiä on erikokoisia ja karkeudeltaan erivahvuisia. Hoito puhdistaa, kuorii, ihon verenkiero- ja aineenvaihdunta paranee, ihon väri kirkastuu, iho uusiutuu, pintajuonteiden silottaminen, ihon kiinteyttäminen, pigmenttimuutosten vaalentaminen, arpien ja suurentuneiden ihohuokosten tasoitus. Soveltuu mm. paksulle iholle, sekaiholle, tupakoitsijalle, samealle iholle. Hoito ei sovellu: allerginen iho, ohut iho, ihosairaudet, voimakas couperosa, aknelääke, kortisonikuurin aikana.

Kasvohieronta / klassinen kasvohieronta tarkoittaa rentouttavaa hierontaa decolteen, hartioiden, niskan, kaulan ja kasvojen alueelle. Hieronnan aikana asiakas saa makoilla selällään.

Kasvohöyry / höyry tarkoittaa kasvojen höyryttämistä kasvohöyryllä joko otsonitoiminnolla tai ilman. Lämmin höyry kosteuttaa ihoa, pehmentää kuollutta ihosolukkoa, avaa huokoset, aktivoi verenkiertoa. Otsonitoiminto kirkastaa ja sillä on antibakteerinen vaikutus.

Ihon mekaaninen puhdistus tarkoittaa ihonpuhdistusta komedorautaa käyttäen. Mekaaninen puhdistus tehdään kasvokuorinnan ja kasvohöyryn jälkeen. Mekaaninen puhdistus soveltuu mm. akneiholle, rasvaiselle iholle, sekaiholle, tukkoiselle iholle ja sellaiselle joille ei esim laitehoidot sovellu. Myös kuivaan ihoon voi tulla häiritseviä näppylöitä esim. stressin, ruokavalion, hormoonitoiminnan vuoksi, jolloin iho kaipaa puhdistusta.

Parafiinikäsihoidossa asiakas saa kastaa kädet lämpimään parafiiniin. Parafiini sulatetaan parafiinilämmittimessä. Tällä hetkellä lämmittimessä on suklaaparafiini mikä kosteuttaa, ravitsee, sisältävää ihoa nuorentavaa e-vitamiinia. Lämmöllä lievitetään lihas ja niveljäykkyyksiä.

ALEXANDRIA PROFESSIONAL® VARTALOSOKEROINTI

 • Tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä
 • Sokerointi myös kuorii ihon silkinpehmeäksi
 • Iholta saadaan poistettua kuollut ihosolukko
 • Ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen
 • Sokerointi poistaa vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit
 • Ihoa on helppo hoitaa kotona sokeroinnin jälkeen
 • Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle
 • Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista
 • Ei eläinkokeita
 • Ei aiheuta allergisia reaktioita
 • Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille
 • Sokerikuorintaa on turvallista käyttää myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis.
 • Ei katko karvoja
 • Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen.
 • Johtaa pysyvään karvattomuuteen

Aromahierontaan käytetään eteerisiä öljyjä. Eteerisen öljyn voi valita oman tarpeen mukaan tai tuoksun mukaan. Eteeriset öljyt imeytyvät ihokerrosten läpi hieronnan aikana sekä hengitettyinä hengitysteiden kautta. Öljyt vaikuttavat myös hermoston toimintaan. Öljy voi olla esim. antiseptinen, kehon jännitystiloja poistava, verenkiertoa parantava, lymfa kiertoa parantava, virkistävä, rauhoittava, rentouttava. Ei sovellu: raskaus, syöpä, flunssa/kuume, sydän- ja munuaisten vajaatoiminta.

Kuumakivihieronontaan käytetään lämpimiä basalttikiviä, ne lämmitetään kuumakivikattilassa. Kuumakivihieronnassa käytetään myös klassisia hieronnan otteita (ilman kiviä). Lämpökäsittely kivillä auttaa lihasjännityksiin, rauhoittaa, lämpö syvä rentouttaa lihaksia, edistää epäpuhtauksien poistumista kehosta, lisää lymfaverenkiertoa, edistää solujen aineenvaihduntaa, helpottaa kipua lihaksissa ja nivelissä, vähentää stressiä, väsymystä, unettomuutta sekä auttaa masennukseen. Ei sovellu: ohentunut iho, diabetes, verenkiertohäiriöt, kuume/flunssa, raskaus, iho-ongelmat/iho infektiot (psori, akne), kasvain, epilepsia, sisäelinten sairudet.

Ehostus: Käytän mm. être belle:n meikkejä ehostuksessa. Esim. rippijuhliin, kastetilaisuuteen, syntymäpäivät, päättäjäiset voit varata päivämeikin. Iltatapahtumiin esim. pikkujoulut voit varata iltameikin. Hääpäivää varten on häämeikki. Ehostuksessa huomioidaan kasvojen, silmien ja huulten muoto. Meikkiin vaikuttaa myös mm. meikkaus tottumukset, vaatteet, korut, teema, toiveet, silmien-, hiusten- ja ihonväri. Ennen meikkauspäivää olisi hyvä tehdä kasvokuorinta ja naamio, tai käydä kasvohoidossa. Lopputulos on tällöin parempi kun meikataan hoidettua ihoa. Kulmat olisi hyvä muotoilla (ja värjätä) ennen meikkausta, koska iho punoittaa yleensä nyppimisen jälkeen.