Tietoja yrityksestä

Kauneudenhoitopalvelut

Kasvo-, jalka-, käsihoidot, kulmien ja ripsien kestovärjäys ja kulmien muotoilu, arki- ja juhlameikit, hemmottelu hieronnat, vahaukset & sokeroinnit, kulmien muotoilu sekä kestovärjäykset.

Panostan hoitojen aikana asiakkaan viihtyvyyteen, rentoutumiseen sekä miellyttävään oloon. Hoitojen lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta ihonhoitoon. Myynnistä löytyy laadukkaat ihonhoitotuotteet. Hoitotila sijaitsee Ivalon keskustassa.

Siivouspalvelut

Koti- ja yritys siivoukset

Tilaa itsellesi siivous yritykseltäni, niin saat enemmän aikaa itsellesi. Puhdas koti luo viihtyisyyttä. Siivouksen voit tilata kertaluonteisesti tai säännöllisesti. Hinta: Koostuu asunnon koosta ja siivoustarpeesta. Ilmaisen arvioinnin jälkeen saat tietoosi vakio hinnan. Hinta on siis sama jokaisella kerralla. Yritys-siivoukset sopimuksen mukaan / tuntihinnoittelun mukaan. Kertaluonteiset siivoukset esim. ikkunoiden puhdistus tuntihinnan mukaan.

Kotiapu palvelut

Tukea arjen toimintoihin – arvonlisävero 0 %

Autan mielelläni ikäihmisiä, liikuntarajoitteisia ja perheitä kodin toiminnoissa. Niitä voi olla mm. kodin puhtaanapito, pyykki- ja vaatehuolto, ruuan valmistus, sekä pihatyöt. Anna minun hoitaa kotisi taloustyöt ja askareet – ja näin huojentaa sinun päivääsi. Minulle käy palveluseteli !